Hvordan vælger du dit drømmesmykke

"Jeg kan ikke beslutte mig"

Jeg kan ikke beslutte mig!!
Er det en tanke du selv har tænkt når du skal vælge et smykke til at bevare dine minder?
Jeg får meget ofte det spm og det aller første jeg råder til er at tænke over hvilke smykker du normalt selv går med? Er det simple, statement. Er du til farver eller tone i tone. Kan du godt lide glimmer?
Er du til guld eller sølv -eller måske endda det mørke?

Når først du har gjort dig de overvejelser ved du sikkert også om det er et vedhæng, en ring eller ørerringe. Er det noget der skal holde til det hele eller går du kun med det til specielle lejligheder. Og så går du ind på hjemmesiden wrappedjewels under mindesmykker og finder din kategori. Så finder du det smykke som taler mest til dig.


Ja taler ❤️ du skal nemlig til at ligge nogle af dine mest dyrebare minder ned i et smykke og derfor skal formen sige dig noget. Når du så har fundet det, så tænker du tilbage til de første overvejelser; kan jeg exvis gå med dette hver dag og passer det til min stil.


Nu har du så valgt modellen og materialet (guld, sølv eller kobber) så skal du til at vælge farve og/ eller glimmer hvis du er til andet end det helt rå look.
Farverne finder du under praktiske oplysninger og skal der mælk i, så husk at hvid vil blegne alle farver. Dvs det ikke er muligt at lave klar grøn med mindre jeg laver en sten i stenen eller på anden måde deler stenen op. -hvilket jeg gerne gør.
Vælg nu alle de farver og glimmer du overhovedet kan tænke på og tryk bestil! Så laver jeg min magi for dig❤️

Du kan godt uploade et bestemt look eller noget andet inspiration, men jeg kan dels ikke genskabe det jeg har lavet før (alle minder er unikke) jeg kan muligvis komme tæt på, men aldrig 1-1. -og så vil jeg virkelig gerne undgå at kopiere andres arbejde ❤️🙏 er du hook på et eller andet look fra en anden designer vil det aller bedste være at få dem til at lave det. Så slipper du for at blive skuffet og kunstneren får kredit for eget design. :)