Diverse spm ang forsendelse af minder

Alle inklusioner sendes til; 

Wrapped Jewels
Tendrup Møllevej 99
8543 Hornslet 

Må gerne sendes med almindeligt brev, men hvis der sendes mælk anbefaler jeg at man sender med quickbrev eller anden hurtig kurrer til hjemmelevering. 

Mælk; Der skal bruges 10ml eller hvad der svarer til 2 tsk'er. Mælken kan både være frisk eller fra frost. 

Mælken kan sendes i en almindelige frysepose med en meget stram knude på eller en mælkepose der købes til formålet. Derudover pakkes det i yderligere to poser med knude. Dvs totalt tre poser. Der skal tydeligt navn og ordrenummer på ALLE poser og derefter i en foret konvolut. 
Hvis du har lidt mælk er et godt tip at malke ud med hånden direkte ned i en kop. Få dråber kan smides i fryseren direkte i beholderen så intet bliver spildt og samme kop bruges til man har nået de 10ml. Ammer man endnu er det godt at gøre det samtidigt med en amning og helst med tilpas tidsinterval fra en amning på samme bryst.

Hår; så langt som muligt men afhænger af det ønskede design. Gerne en tot på 2-4cm lang og ca 1-2mm tyk. Er håret meget kort, så blot den længde man kan klippe af. Håret samles med et stykke snor, smalt stykke tape eller puttes i stanniol og derefter ned i en pose. Der skal tydeligt navn og ordrenummer på posen. 

Tænder; i en pose med tydeligt navn og ordrenummer på og dernæst i en forret konvolut. -tænder er skarpe og kan godt lave hul på en almindelig konvolut eller den kan knække under transporten. -det sidste kan godt repareres men laver tanden hul er der stor risiko for den falder ud. 

Aske; send hvad der svarer til en tsk eller hvad du kan undvære. Det resterende jeg ikke bruger bliver selvfølgelig returneret, men det er bedst at have mere at tage fra. -sendes i en lille beholder, pose eller andet med tydeligt navn og ordrenummer på og dernæst i en forret kuvert. Jeg anbefaler at sende brevet med sporing. 

Stof; send ikke mere end 2x2cm eller evt tråde. -tråde gør sig bedst og skaber den flotteste effekt da stof kan miste noget af den originale farve. Jeg behandler alt stof inden brug, men selv denne forsegling kan godt være utilstrækkelig. Sendes i en pose med tydeligt navn og ordrenummer på. 

Navlestump; Sendes i en pose med tydeligt navn og ordrenummer på. 

Jord/sand og lignende; sendes i en pose med tydeligt navn og ordrenummer på. 

Blomster; skal være tørret eller afleveres personligt. Må gerne være pressede og i så fald skal de pakkes i stanniol eller andet tæt og så i en pose med luft, tydeligt navn på og en forret kuvert. Er de ikke tørrede skal de sendes i en lille boks med noget papir, vat eller andet der kan holde det på plads så det ikke bliver rystet. Tydeligt navn og ordrenummer på og dernæst i en forsvarlig indpakning. 

Ved andre inklusioner hvor du er i tvivl, kontakt mig da venligst.