Handelsbetingelser og reklamation

Velkommen til Wrapped Jewels. Når du handler her accepterer du automatisk nedenstående betingelser. 

Copyright; Alle billeder og tekst på wrappedjewels.dk er underlagt beskyttelse i ophavsretsloven. Al kopiering uden samtykke er forbudt. Jeg bedes også om at der IKKE tages screenshot af/til andre smykkedesigner med henblik på kopiering. 

Når du handler her, skal du udfylde dit navn og adresse samt kontakt. Det er for at du kan modtage dine smykker når de er færdige. Jeg sælger kun online og arbejder fra min private adresse, så jeg har ikke kunder og salg hjemmefra. 

Når betaling er gået igennem får du en ordrebekræftelse.

Betaling; hos Wrapped Jewels kan du betale med Visa, Mastercard, Dankort, MobilePay, PayPal, VisaElectron og Maestro.

Betalingsbetingelser;
Mindesmykker; Da jeg køber materialer hjem ihht ordrer jeg har inde, er det derfor ikke muligt at få pengene tilbage efter 48 fra dit køb. Du er selv ansvarlig for at sende dine inklusioner i god stand, du kan læse mere om hvordan her. 

Færdige smykker; Skulle du fortryde dit køb, skal du senest 14 dage efter købet kontakte mig her og derfefter skal varen sendes retur indenfor 5 hverdage. Smykker på udsalg refunderes IKKE.
Du er selv fuldt ansvarlig for smykkernes stand indtil de er motaget her, så jeg anbefaler du sender smykkerne forsikret. Smykkerne skal sendes retur i original indpakning og skulle der være sket skade på dem, vil dette blive fratrukket original prisen. Alle mine priser er inklusiv forsendelse og indpakning, så der vil blive fratrukket et beløb for dette på 75kr. Resten af pengene vil blive indbetalt til det kort der er brugt til betaling.
Værdiforringelse; jeg forventer at smykkerne bliver returneret uden at have været brugt. De må selvfølgelig gerne være prøvet på som man går i en butik, men jeg modtager ikke beskadiget eller beskidte smykker. Så hvis du er i tvivl om et evt smykke, så undlad venligst at prøve det med makeup eller andet der kan smitte af på smykket. 

Levering; 
Mindesmykker; Jeg sender smykkerne 3-4 uger fra jeg har modtaget inklusionerne. Har du brug for en kortere levering, kan du kontakte mig her efter betaling for at se om det er muligt med en kortere levering, men grundet produktionsmåde, er det ikke nødvendigvis muligt. Betaler du midt i en ferie eller er pakken beskadiget ved modtagelse så jeg skal have mere indhold, vil leveringstiden være længere. 

Færdige Smykker; Smykkerne vil blive afsendt indenfor 3-4 hverdage med mindre det er midt i en ferie hvilket vil fremgå på siden. 

Reklamation
Skulle stenen i dit mindesmykke ændre farve indenfor de første 2 år eller skulle stenen på nogle af smykkerne falde ud, skal man kontakte mig her. Du skal i detaljer fortælle hvad der konkret er sket og jeg vil give dig videre instrukser.
Er smykket misvedligeholdt eller det på anden vis ikke er produktionen der er årsag til skaden, vil reklamationen afvises. Ved reklamation skal smykket sendes retur. Hvis stenen er mistet, skal resten af smykket sendes. Hvis jeg ved modtagelse af smykket kan se at skaden er sket på anden vis end først antaget, vil reklamationen afvises. 

Såfremt reklamationen er berettiget vil jeg erstatte stenen og genskabe smykket på ny. Modermælk bliver gemt i tørret form hos mig i 2 år, men alle andre minder skal sendes på ny. Jeg laver ikke nye designs, men genskaber det ødelagte. Ang tabte ædelsten vil jeg så vidt muligt erstatte med en identisk sten, men kan ikke garantere at jeg har dem på lager. Såfremt markedsprisen på den individuelle sten ændrer sig drastisk, vil jeg også forbeholde mig til at erstatte med sten med tilsvarende værdi, men ikke samme størrelse.